Kabar

  • Cara milih helm safety?

    1. Tuku produk merek terkenal kanthi sertifikat, merek dagang, jeneng pabrik, alamat pabrik, tanggal produksi, spesifikasi, model, kode standar, nomer lisensi produksi, jeneng produk, logo lengkap, cetakan sing rapi, pola sing jelas, penampilan sing resik lan reputasi sing dhuwur.Kapindho, helm bisa bobot ...
    Waca liyane
  • Pengenalan fungsi, prinsip lan fungsi helm sepeda

    Wiwit panemuan sepeda, wong dadi sarana transportasi lan luang sing luwih apik, utamane sawise muter sepeda wis dadi olahraga sing kompetitif, wong luwih seneng.Nanging, minangka olahraga karo final kacepetan, safety wis dadi masalah penting.Dadi wong mikir helm.Kedatangan sepeda...
    Waca liyane
  • Petualangan sabanjure LACHLAN MORTON yakuwi 1.000 KM MOUNTAIN BIKE RACE ing AFRIKA SELATAN

    Petualangan sabanjure Lachlan Morton bakal nggawa dheweke menyang lelungan sepeda gunung sing luwih saka 1,000 km ngliwati Afrika Kidul.Penunggang EF Education-Nippo, 29, saiki lagi nyiapake kanggo The Munga, sing bakal ditindakake tanggal 1 Desember ing Bloemfontein.Balapan, sing pertama kali diluncurake ing 2014, ngliwati balapan garing ...
    Waca liyane
  • Pimpinan industri menehi tandha janji kanggo nyuda lan nglaporake dampak iklim

    Pimpinan industri saka sawetara merek sepeda paling gedhe ing donya wis nandhatangani janji iklim Shift Cycling Culture kanggo nyuda lan nglaporake babagan pengaruh operasi minangka bagean saka drive kanggo nindakake praktik bisnis sing luwih lestari.Ing antarane para penandatangan sampeyan bakal nemokake CEO Dorel Sports, S...
    Waca liyane
  • Model MET Estro & Veleno Helm anyar kasedhiya ing Raleigh

    Raleigh wis ngumumake tambahan saka macem-macem MET anyar menyang portofolio, kalebu model ESTRO MIPS, VELENO MIPS lan VELENO anyar.Raleigh nandatangani kesepakatan distribusi karo MET ing awal taun 2020. ESTRO MIPS minangka helm dalan serbaguna sing siap kanggo dina paling dawa ing mancal, Estro Mips duwe ...
    Waca liyane
  • NBDA ngumumake Bicycle Industry Gala kanggo njupuk Panggonan 24 September

    Asosiasi Dealer Sepeda Nasional (NBDA) ngumumake yen Gala Industri Sepeda, sing disedhiyakake dening Shimano North America lan Quality Bicycle Products, bakal ditindakake 24 September ing 20:00 EST.Acara virtual ing saindenging industri minangka telpon kanggo pengecer, pemasok, advokat lan konsumen anyar ...
    Waca liyane
  • 6,7% saka buruh saiki commuting dening mancal, ngandika SMS

    Data Survei Pemasaran Olahraga Segar nuduhake manawa 6.7% pendhudhuk Inggris saiki mlaku-mlaku nganggo sepeda, dene pangsa modal sing luwih akeh katon 3%.Dibandhingake karo taun 2020, jumlah wong sing numpak sepeda menyang kerja saya tetep kuwat.Ing minggu siji sinau, bali ing pertengahan Juni 2020, j...
    Waca liyane
  • Telpon pungkasan kanggo Friedrichshafen: Eurobike Show Director ngandika mangsa lan Frankfurt

    Iki pungkasan jaman lan wiwitan anyar, bebarengan.Eurobike, penduduk rong dasawarsa ing Friedrichshafen nerusake sawise cicilan taun iki, wis ngumumake kemitraan anyar sing signifikan karo Frankfurt minangka kutha tuan rumah sabanjure.Sawetara perkara bakal owah lan sawetara perkara bakal tetep ...
    Waca liyane
  • Eurobike 2021 ngluwihi pangarepan kanthi 18,770 pengunjung

    Nomer partisipasi kanggo pameran dagang Eurobike 2021 wis ngluwihi pangarepan, miturut penganjur.Total 630 peserta pameran saka 68 negara lan 18.770 pengunjung dagang rawuh ing pameran kasebut, dene 13.424 konsumen teka ing rong Dina Festival kasebut.Klaus Wellmann, CEO Messe Friedrichshafen ngandika ...
    Waca liyane