Warta

  • Beijing Winter Olympics “come on”

    Olimpiade Musim Dingin Beijing "ayo"

    Mlaku Beijing Zhangjiakou sepur kanthi kecepatan tinggi kanggo ngunjungi "kutha anyar es lan salju" wilayah kompetisi Zhangjiakou dununge ana ing Distrik Chongli, Kutha Zhangjiakou, Provinsi Hebei. Ing wayah sore 19, Iki minangka stasiun sepur paling cepet ing donya sing langsung menyang Olimpiade ...
    Waca liyane
  • How to use cycling to reduce fat effectively in winter?

    Kepiye cara nggunakake bersepeda kanggo nyuda lemak kanthi efektif ing musim salju?

    Cara nggunakake bersepeda kanggo nyuda lemak kanthi efektif wis dadi perhatian wiwit pirang-pirang taun. Iklim adhem, khususe, nambah tantangan kanggo nyuda lemak. Ing kabeh olah raga olahraga lemak, bersepeda kanggo nyuda lemak minangka pilihan paling apik kanggo nyuda lemak ing mangsa iki, amarga pengaruh cilik ing awak, ora bakal gampang ...
    Waca liyane
  • skiing market boost in China

    dorongan pasar ski ing China

    Game Olimpiade Musim Dingin 2022 ngrangsang pangembangan olahraga musim salju ing Tiongkok, kanthi resort ski ing meh kabeh provinsi China. Ing taun 2018 wae, ana 39 resort ski sing nembe dibukak, kanthi total 742. Umume resort ski isih kurang dilengkapi mung siji utawa sawetara ...
    Waca liyane